Laugeman Mondverzorging

Gevoelige tanden

Laugeman en gevoelige tanden
Tanden kunnen om verschillende redenen gevoelig zijn. Bijvoorbeeld door tandplaque, tandsteen, aantasting van het glazuur, teruggetrokken tandvlees of ontstoken tandvlees, zoals gingivitis, parodontitis of ANUG.

Advies bij gevoelige tanden
  1. Poets minimaal tweemaal daags tanden en kiezen. Poets niet te hard (met een zachte borstel), zodat het tandvlees niet terugtrekt. Poets met een zachte tandpasta (zonder schurende delen).
  2. Flossen, stoken en ragen helpt bij het schoonhouden van de ruimte tussen de tanden, voedselresten worden verwijdert en de kans op tandsteen en tandvlees ontstekingen is kleiner.
  3. Ga voor een persoonlijk advies over uw gebit en tandvleesconditie naar uw tandarts of mondhygiënist.

Gebruik de Laugeman Freshmethod bij gevoelige tanden
Gebruik Fresh and Clear tandpasta voor het poetsen van gevoelige tanden en ontstoken tandvlees. Een van de oorzaken van gevoelige tanden is ontstoken tandvlees. De tandpasta is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van halitose en parodontitis (ontstoken tandvlees). Fresh and Clear bevat fluoride om uw glazuur te versterken en bevat enkel microfijne deeltjes, waardoor de tandpasta geen schurende werking op tanden en tandhalzen heeft. Fresh and Close periodontal solution herstelt de bacteriële balans in de mond en helpt de mond schoon te houden waar u met poetsen niet komt. Fresh and Close pakt bacteriën en hun leefomgeving aan, zodat het tandglazuur niet wordt aangetast en het tandvlees kan herstellen.