Laugeman Mondverzorging

Slechte adem (halitose)

Halitose heeft vaak een orale oorzaak en is goed te behandelen
Halitose (slechte adem) wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen in de mond. Deze ontstekingen worden veroorzaakt door bacteriën in de mond. Ontstekingen in de mond die halitose veroorzaken zijn met de Laugeman producten goed te behandelen.
Halitose wordt met de Laugeman Freshmethod bij de oorzaak aangepakt in plaats van het maskeren van de mondgeur met pepermunt. De Laugeman producten kunt u dagelijks thuis gebruiken om de bacteriële balans in de mond te herstellen. Door de producten van Laugeman in combinatie met elkaar te gebruiken versterkt dit de werking.

Halitose behandeling met de Laugeman Freshmethod
Om halitose effectief te behandelen is het van belang om de bacteriële balans in de gehele mond te herstellen. Dat kan bereikt worden door de plaatselijke ontsteking aan te pakken. Door de Laugeman producten in combinatie met elkaar te gebruiken kunt u de gehele mond te behandelen. De producten behandelen ieder op een andere manier een gebied van de mond.

  1. Fresh and Clear tandpasta, voor tanden en tandvlees.
  2. Fresh and Close periodontal solution, voor tong, wangslijmvlies en tandvlees.
  3. Fresh and Close tongreiniger, voor reiniging van de tong.
  4. Fresh and Clean cleansing solution, voor gebitsprotheses en beugels.
  5. Fresh and Close tonsilspray, voor de keelamandelen en achterkant tong.
  6. Fresh and Clean ragers, voor de ruimtes tussen tanden en kiezen.

Kijk bij producthulp welke producten u bij welke aandoening het beste kan gebruiken.

Duur halitose behandeling met Laugeman Freshmethod
Halitose neemt in twee weken tijd met 50% af met de Laugeman freshmethod. Hoe erger de halitose (reuk uit de mond) is, hoe langer het duurt voor dat dit verdwijnt. Wordt de mondgeur op twee meter afstand geroken, dan is de afstand na twee weken gereduceerd tot een meter, na vier weken tot 50cm enzovoort. Het ligt dus aan de ernst van het probleem hoe lang de behandelperiode duurt. Met één fles Fresh and Close van 500ml kunt u twee weken tweemaal daags spoelen en gorgelen.
Na de behandeling is de bacteriële balans in de mond herstelt en de mondgeur verdwenen. Wanneer de halitose is verdwenen is het belangrijk dat u uw mond dagelijks goed blijft verzorgen. Zorg ervoor dat er geen ontstekingen in de mond ontstaan die opnieuw halitose kunnen veroorzaken.

Kijk ook bij aandoening slechte adem voor meer informatie hier over.