Laugeman Mondverzorging

Laugeman Freshmethod

In 5 stappen een frisse adem
De producten van Laugeman zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling halitose, gingivitis, parodontitis en ANUG. De vijf Laugeman producten zijn onderdeel van de Laugeman Freshmethod. Door het gebruik van de vijf producten in combinatie met elkaar zorgt de Laugeman methode voor een optimale mondverzorging en een gezonde bacteriële balans in de mond. De verschillende producten in de Laugeman Freshmethod verzorgen elk een apart deel van de mond en diens specifieke weefseleigenschappen.

  1. Fresh and Clear Tandpasta, voor het poetsen van de tanden en het tandvlees (hard weefsel). Het poetsen van de tanden is de meest gebruikelijke en effectieve vorm van dagelijkse mondverzorging.
  2. Fresh and Close periodontal solution, een mondwater voor het spoelen en gorgelen van de mond, keel en slijmvliezen (zacht weefsel). Het gebruik van een mondwater is een extra verzorging van de mond na het tandenpoetsen.
  3. Fresh and Close Tongreiniger, voor het mechanisch reinigen van de tong (losliggend weefsel). De tong wordt gereinigd na het tanden poetsen en voor en na spoelen van de mond. Ervoor zodat de aanslag van de tong gereinigd is voor het spoelen van de mond en erna zodat de aanslag op de tong is losgeweekt is voor de tong weer gereinigd wordt.
  4. Fresh and Clean reinigings en desinfectie middel voor uitneembare mond attributen zoals, tandenborstels, ragers, protheses, beugels, piercings en sportbitjes. Die mondattributen worden na de reiniging niet alleen schoon, maar ook achtergebleven bacteriën en schimmels worden gedood, dit om her- en kruisinfecties te voorkomen.
  5. Fresh and Close Tonsilspray, een verstuiver om de keelamandelen in te sprayen (zacht weefsel). Als een ontsteking van de keel(amandelen) de bacteriële balans in de mond verstoort kan die met de Fresh and Close Tonsilspray herstelt worden.

Ga naar producthulp als u wilt weten welk Laugeman product u het beste kunt gebruiken bij de verschillende mondaandoeningen.