Laugeman Mondverzorging

Over Laugeman

Over Laugeman
Het is begonnen in tandartspraktijk Laugeman, waar tandarts Laugeman op zoek ging naar een non-invasieve manier om de mondaandoeningen parodontitis en halitose bij zijn patiënten te kunnen behandelen. Deze aandoeningen komen vaker voor bij mensen die een verminderde weerstand hebben. Bijvoorbeeld door een andere ziekte of aandoening, waardoor de patiënt niet als eerste prioriteit een operatie in de mond heeft. Ondertussen kan de patiënt wel veel last van de parodontitis en/ of halitose hebben en wil graag van het probleem verholpen worden.

Voor het onderzoek naar én de ontwikkeling van een middel voor de behandeling van parodontitis en halitose is in 2005 Laugeman Laboratories opgericht. Laugeman Laboratories ontwikkelt middelen voor de behandeling van bacteriële aandoeningen in de mond en aan het lichaam. De unieke formule die ontwikkeld is, is gepatenteerd, wat aangeeft hoe nieuw en uniek de technologie is die toegepast wordt.

Laugeman Oral Care is in 2010 opgericht voor de verkoop van de innovatieve mondverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik, die speciaal ontwikkelt zijn voor de behandeling van halitose en parodontitis.