Laugeman Mondverzorging

Spoelen

Spoelen
Uitverkocht *Prijzen zijn inclusief btw
Fresh and Close mondspoelmiddel, voor de behandeling van halitose. Herstelt de bacteriële balans in de mond. Zonder alcohol of chloorhexidine.
PRODUCTOMSCHRIJVING
Fresh and Close periodontal solution is een mondspoelmiddel speciaal ontwikkelt voor de behandeling van halitose. Actieve stoffen in het mondspoelmiddel onttrekken zwavel uit de mond en pakken geurveroorzakende bacteriën en hun voedingsbodem aan. Zo herstelt de bacteriële balans in de mond. Spoelen en gorgelen met Fresh and Close periodontal solution verzorgt wangslijmvliezen, wangen, de tong en moeilijk bereikbare plekken in de mond- en keelholte.

TE GEBRUIKEN BIJ
Fresh and Close voor de behandeling van halitose, waarbij de oorzaak een irritatie of ontsteking van de tong, het tandvlees, het wangslijmvlies of de tonsillen is. In het bijzonder helpt Laugeman Fresh and Close periodontal solution bij halitose (slechte adem), aften en wondjes, tongontsteking, gingivitis, parodontitis en ANUG.

GEBRUIKSADVIES
Spoel en gorgel tweemaal daags (bij voorkeur 's ochtends en 's avonds) gedurende 2 minuten. Gebruik hiervoor 15ml Fresh and Close spoelmiddel. Gorgel goed, zodat ook het achterste deel van de tong en mond wordt gereinigd. De mondgeur zal gedurende de behandelperiode geleidelijk afnemen. In de meeste gevallen is de geur na twee weken verdwenen of sterk verminderd. Hoe sterker de mondgeur is, hoe langer het zal duren voor de mondgeur zal verdwijnen. Wij bevelen sterk aan om je tong na het spoelen te behandelen met de Laugeman Fresh and Close Tongreiniger.