Laugeman Mondverzorging

Verkooppunten

Apotheek
De Laugeman producten zijn te koop of te bestellen bij uw eigen apotheek. De producten van Laugeman zijn in de apotheek in ieder geval makkelijk te bestellen met de volgende ZI nummers:

Fresh and Clear Tandpasta 75ml        
ZI 15558312
Fresh and Close Periodontal solution 500ml
ZI 15558320
Fresh and Close Tongreiniger 1 stuk        
ZI 15558339
Fresh and Close Tonsilspray 50ml
ZI 15653358
Fresh and Clean Cleansing solution 500ml
ZI 15558304 (Op dit moment niet leverbaar)

Daarnaast zijn de producten van Laugeman in verschillende drogisterijen, reformhuizen en gezondheidswinkels in Nederland te koop. Ook in de praktijk als uw tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus de Laugeman producten op voorraad heeft kunt u de producten daar kopen.

Online verkoop
Natuurlijk zijn de Laugeman producten ook rechtstreeks te bestellen via de webshop. Daarnaast zijn de producten van Laugeman online bestellen en de volgende dag bij een apotheek of winkel in de buurt ophalen via:
Leef, kunt u de producten thuis of op uw werk laten bezorgen of de producten bij uw eigen apotheek laten bezorgen (deze bezorging is gratis) en daar de volgende dag gaan ophalen.
Bewustwinkelen bestelt u de producten online en haalt de bestelling de volgende dag op bij de drogisterij of reformhuis naar keuze. U hoeft niet vooruit online te betalen, dat doet u wanneer u de producten ophaalt.

België
Wilt u de producten van Laugeman bestellen en thuis of op uw werk in België laten bezorgen dan kunt u dat gemakkelijk via drogist of tandartsplein doen.